Kan et tiltak rettet mot barn og unge i utenforskap bidra til FNs bærekraftsmål? Svaret er ja! Vårt tiltak gir ungdom og fremtidige generasjoner bedre forutsetninger for å bidra til at flere av bærekraftsmålene nås.
FNs bærekraftsmål, som trådte i kraft 1. januar 2016, fungerer som et veikart for mange bedrifters strategier på miljø- og samfunnsansvar. For å nå disse målene er vi avhengig av kollektivt ansvar, og konkret handling fra næringslivet. Med oss på veien mot en bedre fremtid for barn og unge kan vi bidra til å:
Gjennom bedring av mental helse, minker sjansen for negativ psykososiale utvikling, som igjen fører til mindre behov for sosiale stønader.
Påvirkningen psykisk helse har for mortalitet har vært undervurdert. Bl.a har depresjon like stor helserisiko som røyking. Vi ønsker å starte tidlig intervensjon der det trengs, hos barna!
For å slippe å velge mellom behandling og skole, kombinerer vi læring og helsefremmende arbeid. Vi vet at utdanning har stor verdi for helse, økonomi og samfunn.
Tilbud og tjeneste er helt kjønnsnøytralt, som også er verdiene vi ønsker å formidle.
Mestring med mening er essensielt i helsesammenheng. Ved å hele tiden ha fokus på personlig utvikling, samtidig ha fokus på kompetanseheving, skaper vi autonomt ønske fra våre brukere om å være en verdi i arbeidsmarkedet.
Gjennom teknologi og digitale verktøy er ulikheter i mye større grad borte. I våre lokaler kan vi møtes fysisk med de normer som følger med. I den digitale verden kan vi skape optimale forhold for likhet og rettferdighet, som lett lar seg overføre til det virkelige liv.